UwDJ op Facebook                 UwDJ op Twitter                 UwDJ op YouTube                 UwDJ Promo                 UwDJ APP iphone, Android, WindowsMobile
Email                 BEL MIJ

 
 
Copyright © L.A. Music & Light 2011 | Uwdj.nl    •   All Rights reserved   •  Algemene voorwaarden   •   E-Mail: info@lamusic.nl | info@uwdj.nl 
HOME BRUILOFT PRIJZEN REFERENTIES FOTOBOEK GASTENBOEK CONTACT L.A. MUSIC & LIGHT
UwDJ.nl is lid van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie
                                               Jullie dag!
Als een sprookje. Kasteel Heeswijk
Al vele jaren verzorgt UwDJ.nl bruiloften op Kasteel Heeswijk. Tijd om u kennis te laten maken met deze unieke trouw- en feestlocatie in het Bourgondisch Brabant.
Ja, ik wil...

Trouwen op een kasteel. Het is een droom die door veel romantici gedeeld wordt. Op Kasteel Heeswijk kan het. Vanaf de brug gekomen steekt u de binnenplaats over en loopt u recht op de stijlvolle, gerestaureerde Wapenzaal af. De gemeente Bernheze heeft de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk sinds enige jaren als officiŽle trouwlocatie aangewezen. De ambtenaar van de Burgerlijke Stand van Bernheze kent er de weg.

Intiem dineren en feesten op een indrukwekkende locatie

Het indrukwekkende en tegelijkertijd intieme Kasteel Heeswijk is een historische locatie voor het vieren van een huwelijksfeest. Het kasteel bied gastvrijheid, inspiratie en ruimte aan gezelschappen van 5 tot 250 personen. Kasteel Heeswijk boekt in de keldergewelven slechts een feest per dag.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bruiloft, informeer vrijblijvend.

Kasteel Heeswijk Horeca
Rob en Sabine Sleddens
tel. 0413-292352
info@kasteelheeswijk.nl
www.kasteelheeswijk.nl