UwDJ op Facebook                 UwDJ op Twitter                 UwDJ op YouTube                 UwDJ Promo                 UwDJ APP iphone, Android, WindowsMobile
Email                 BEL MIJ

 
 
Copyright © L.A. Music & Light 2011 | Uwdj.nl    •   All Rights reserved   •  Algemene voorwaarden   •   E-Mail: info@lamusic.nl | info@uwdj.nl 
HOME BRUILOFT PRIJZEN REFERENTIES FOTOBOEK GASTENBOEK CONTACT L.A. MUSIC & LIGHT
UwDJ.nl is lid van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie
Ruim 15 jaar verzorgen de DJ's van UwDJ.nl bruiloften in Partycentrum de Pandoer. Deze bijzondere trouw- en feestlocatie heeft 9 verschillende themazalen en feest verzorging wordt hier in hoofdletters geschreven. Tijd voor een kennismaking.
Klik hier voor voor de Promofilm van de Pandoer
Ja, ik wil...

Trouwen in de Pandoer. Deze schitterende locatie heeft alles om dit speciaal moment op een romantische manier te verzorgen. De Pandoer is namelijk een officieŽle trouwlocatie voor de Gemeente Asten.

Feesten op een bijzondere locatie

Vier je de mooiste dag van je leven het liefst in een sfeervolle, gastvrije omgeving? Kom dan naar Asten-Heusden. Tegenover het knusse kerkje in Asten-Heusden ligt partycentrum De Pandoer.
Een begrip in de wijde omtrek als het gaat om het verzorgen van een geweldig huwelijksfeest. U wilt deze dag natuurlijk uw eigen speciale tintje geven en kiest daarom voor een feestlocatie die niet doorsnee is, maar waar u zich thuis en op uw gemak voelt. De Pandoer is zo'n partycentrum!
Er is en wordt aan werkelijk alles gedacht. Samen met u zorgen wij er voor dat uw trouwdag een echt onvergetelijke dag wordt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bruiloft, informeer vrijblijvend.

Partycentrum de Pandoer
Jeroen en Erik van Oosterhout
tel. 0493-691918
info@pandoer.nl

www.pandoer.nl