UwDJ op Facebook                 UwDJ op Twitter                 UwDJ op YouTube                 UwDJ Promo                 UwDJ APP iphone, Android, WindowsMobile
Email                 BEL MIJ

 
 
Professionele Allround DJ met drive in show, tegen betaalbare prijs.

Voor 375,- een ervaren Allround DJ met een discoshow voor maximaal 60 personen! Met de uitstraling en de kwaliteit wat iedereen van ons gewend is, leveren wij voor kleine feesten deze speciale discoshow.
Deze betaalbare compacte drive-in show met leuke AllroundDJ draait de muziek die u en uw gasten graag willen horen. Van te voren bespreken we met u het feest en uw muziek keuze. U vraagt en wij draaien, zo wordt elk feest met een LowBudget Discoshow van UwDJ.nl een onvergetelijk feest.

Of maak uw keuze uit ons aanbod van prachtige discoshows en verlichting. Wie bieden u niet alleen sfeervolle en professionele discoshow met een chique uitstraling maar ook oplossingen voor een origineel of afwijkend thema: wat denkt u bijvoorbeeld van een speedboot of skigondel als discotheek? Een fantastische lichtshow met sfeervolle led-verlichting, een verlichte led dansvloer, lichtzuilen (aircones), het kan allemaal om de juiste sfeer te creren voor uw bruiloft, feest of evenement.

Vraag een gratis offerte aan en verbaast u over de lage prijs!!
Wat u ook wilt en hoe u het ook wilt, met UwDJ.nl is het altijd een succes en de prijs is ook nog eens low budget, vele gingen u al voor en hebben een top feest gehad. Neemt u ook de eerste stap voor een onvergetelijk feest en boek nu een Allround DJ, drive-in show of ander entertainment.
LowBudget Discoshow
Copyright L.A. Music & Light 2011 | Uwdj.nl    •   All Rights reserved   •  Algemene voorwaarden   •   E-Mail: info@lamusic.nl | info@uwdj.nl 
HOME BRUILOFT PRIJZEN REFERENTIES FOTOBOEK GASTENBOEK CONTACT L.A. MUSIC & LIGHT